×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM

ÇİFT ANADAL VE YANDAL PROGRAMLARIMIZ

Bölümümüz öğrencilerinin diğer fakülte ve bölümlerde çift anadal ve yandal yapmaları mümkündür. Öğrencilerin, seçecekleri programlara başvurmak ve bu programları tamamlayabilmek için ilgili bölümlerin koşullarını sağlamaları gerekmektedir. Öğrencilerimiz Psikoloji, Mütercim-Tercümanlık, İngiliz Dili ve Edebiyatı, İktisat, İşletme ve Uluslararası Ticaret bölümlerinin çift anadal ve yandal programlarına başvuruda bulunabilirler.

Çift anadal ve yandal programlarına başvuracak öğrencilerin sağlaması gereken koşullar, başvuruların değerlendirilmesi, kayıt ve mezuniyet ile ilgili bilgiler aşağıdaki yönergelerde bulunmaktadır:

Çift Anadal Programı Yönergesi için tıklayınız

Yandal Programı Yönergesi için tıklayınız

Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde Çift Anadal veya Yandal yapacak olan öğrencilerimizin ise bölümümüzün belirlediği dersleri başarı ile tamamlaması gerekmektedir.

2020-2021 Güz döneminden önce Çift Anadal veya Yandal programına kayıtlı olan öğrenciler için geçerli olan Çift Anadal ve Yandal Ders Tablosu için tıklayınız

2020-2021 Güz döneminden itibaren Çift Anadal programına kayıtlı olan öğrenciler için geçerli olan Çift Anadal Ders Tabloları için tıklayınız.

2020-2021 Güz döneminden itibaren Yandal programına kayıtlı olan öğrenciler için geçerli olan Yandal Ders Tablosu için tıklayınız

Çift Anadal ve Yandal Koordinatörü

Dr. Öğr. Üyesi Gökhan AKŞEMSETTİNOĞLU